>

March 14, 2013

femes kejak



Assalamualaikum. Salam 1 Blogger. Salam 1 Malaysia.


Kembali bertemu di ruangan potpet corat coret ketak ketek ketuk Dayah menaip. Nak dimulakan cerita, harini saja, 4kali BJD hampir dilanggar dan terlanggar, boleh dikatakan hampir eksiden lah. Tak tahu kenapa ramai sangat suka suki keluar pompang pompang tup tetibe wat orang terkejut. Motor ke kerete ke sama je. Masing-masing buat jantung aku berdegp pantas rasa macam nak gugur je. Ape korang ingat BJD aku ni suka sangat ke drift2 ni? Mohon jauh lar perkataan d.r.i.f.t tu dari badan BJD. Kesian tayar BJD. huk3


Tadi balik dari kelas Heat Transfer, sampai bilik lebih kurang jam 15:30. Waktu yang best dan tepat untuk tido. Tapi apatah malangnya nasibku ini bila buka je Facebook account, tetiba akak "ohana" tag nama Dayah kat satu photo. And, masa tu ada 50 shares kat photo tu. OMG !




Tak tahu sebenarnya apa motippp MPP tu letak gambo Dayah kat situ. Oh, gambo orang len takde ke?? Ke memang saje nak cari pasal ngan Dayah ni?? Mentang2 lar kite bantah habis-habisan takmo pegi Dinner tu. hahahahhahah 

Oke2. Bukan nak marah sebenarnya. Sikit jer lah kalo nak marah pon. Sebab dia tak mintak izin. Kot ye pon blurrrkan, kawan2 ceq kenaiii lahhh.. Malu.. Segan.. Sampai retisss UTeM pon komen "seganlah aku lepas ni.. bukan taraf orang tu nak fefemess". huk3 


Yes. Pada mulanya tengok poster ni memang terkejut beruk rimau kambing gajah sume dalam zoo keluar ni haaa ! Sampai boleh terkeluar status FB macam ni :

"terbaikkk lah kan sape buat poster tu.... terharu ceq ! len kali letak lah lagi ye.. besar2 buat banner pon boleh. biler lagi nak glemer ye dok???
#AyatPerli"


Yerrlahhh ! Tetiba boleh pulak jadi covergirl poster. Dah macam ala-ala icon mahasiswi gitu.. Tapi Dayah akui lah, bukan taraf Dayah la kalo nak sampai tahap icon mahasiswa tu. MPP ni saje je . Dah tahu kite ni pendiam, boleh pulak dia buat kite macam ni. huk3 Moga2 tiada orang cam itu adalah saya. wuuuwwuuuu


Dan, terima kasihlah sebab sudi minta maaf. Kalau awak tak minta maaf pong, 2-3 hari lagi memang akan lupakan pon pasal hal ni... Nak buat cemane, cepat lupa. hahhaha Tapi, cepat lupa, cepat jugak ingatan kembali. hehhehhe Oh dan, saya sangat tak suka formal talk or formal speech. Sebab tu dalam presentation ke ape ke, memang tak dapat nak skor. Sedih !! =(

Oke, itu je lah dari model aka icon student tiruan. =.=


xoxo, H


1 comment:

  1. haha.. terbaik lah.. ^_^, tapi diorang tak boleh juga suka hati je letak gambar orang dalam poster itu

    ReplyDelete

 
2009 - 2015 | Copyright reserved | Norhidayah Mat Seman.