>

February 04, 2013

[BW] sekitar wedding2



Assalamualaikum dan salam blogger sekalian.


Bertemu lagi kita di ruangan Si Gadis Engineering ini. Kali ini kita disajikan dengan cerita yang agak best juga . Wedding sepupu dan juga wedding kawan. Boleh dikatakan cuti semester kali ni banyak pula lah invitation card yang diterima walaupun ada juga yang invite melalui Facebook Event, kalau tak ade aral melintang pukang, sampai juga saya di majlis anda, InsyaAllah.

Entry kali ini suka saya muat naik gambar2 sepanjang wedding ceremony yang telah saya pergi. Oleh sebab tidak mahu menaip panjang2, kita lihat gambar dan juga caption setiap gambar tersebut ye. Check it out !


::Wedding Nur Fazrin & suami::





::Cousin's Wedding::






Pengantin wat photoshoot, kite pon join sekaki. 
Diorang photoshoot asing, I ngan Kak Yan photoshoot asing. heheheh


Ada gaya model tak? hoho 



picture credit to : Hazyanti's Samsung Galaxy S2
photographer : Hidayah & Hazyanti



 Jutaan tahniah pada yang sudah mendirikan rumahtangga masing2. Moga jodoh kalian berpanjangan hingga ke Syurga. Moga bertemu di lain entry. BYE


4 comments:

  1. cantik gambar akak yg sorang2 tu ! mmg ada gaya model dah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? hahhahha cita2 yg tlh lama terkubur. =(

      Delete
  2. amboi. join jugak ke photoshoot nye? hehehehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe first time ni.. photoshoot wedding sblm ni xpnh join pon . huhu

      Delete

 
2009 - 2015 | Copyright reserved | Norhidayah Mat Seman.