>

December 27, 2012

perempuan suka buat kekasih hatinya marah. betol ke?




Assalamualaikum.
Hello. Hye. Good evening semua !




Sebelum mulakan cerita yang panjang lebar, HS nak mintak maaf sebab bukan semua perempuan suka buat kekasih hatinya marah ye. hehhehehe Ini hanya pendapat segelintir sahaja.


Bagi perempuan, kita suka bila diri kita dihargai dan disayangi sepenuh hati oleh kekasih kita. Tapi kadang-kadang, suatu perhubungan itu tak akan bahagia jika tiada naik dan turun. Faham tak? Macam ni, dalam perhubungan tu, jarang sangat pasangan bahagia bila hanya ada gembira dan suka-suka sahaja dalam hidup mereka tanpa marah-marah dan sedih. (^__^)v


Kadang-kadang, bila si perempuan bosan dan tak tahu nak buat apa, ada saja cara nak usik pasangannya. Contoh, ganggu waktu si dia tidur, nangis lepastu suruh pujuk, dan yang dasyatnya, bila si perempuan cari je alasan untuk buat lelaki tu marah. Walaupun sifat perempuan ni tak suka lelaki baran, tapi saja je nak menyakat lelaki. Katanya "nak test". 


Bila dapat tahu gosip pasal kekasih dia, mula lah nak merajuk bagai lepas tu tuduh buah hati dia macam-macam walaupun dah tahu perkara sebenar. Point utama nak buat buah hati dia marah. Si perempuan ni rasa kalau tak dapat buat buah hati dia marah, fail lah rancangan dia nak merajuk lepas tu. hahhahah Tapi, bukan selalu. Kadang-kadang je nak2 time si perempuan sangat bosan. Tapi kalau yang selalu cari pasal tu, itu spesis kuat cemburu tu. (-_-)"



Lelaki kene lah bersabar dengan perempuan macam ni. Bukan apa, kalau lelaki turut join perempuan tu marah-marah, bebel-bebel, memang akan selalu jadi Perang Dunia Ke-10 la dalam hubungan korang. Tapi, tak boleh nak salahkan laki jugak. Perempuan pon kene kurangkan cari pasal ngan buah hati pengarang jantung tu kalau tak nak kehilangan si dia. (*__*)


Last2, bila kene marah, si perempuan ni cepat-cepat minta maaf. (selalunya lah) Iya lah. Perempuan mana suka tengok lelaki marah. macam monster you know. hahhahahhaha Seram gile.


Lepas dah maaf2 semua, baik balik. Sweet2 balik. Pegi ajak makan aiskrim la, pegi beli gula-gula kapas la. Konon nak lembutkan hati masing-masing. huhuhuhuh

Oke, itu je kot nak menconteng kat belog i yang tak seberapa ni. hehheheheh Babai. Mau study ler pulak walaupun sekarang dah jam 6.10PM. Memang orang kata kepala susah nak terima ilmu petang2. Tapi, kepala I pelikssss sikit. Kepala I terima je ilmu petang2. =D

Akhir kata, selamat berstudy week dan berexam week buat rakan2 semua yang akan menduduki Peperiksaan Akhir Semester bagi pelajar IPTA seluruh Malaysia.  

No comments:

Post a Comment

 
2009 - 2015 | Copyright reserved | Norhidayah Mat Seman.