>

October 21, 2012

sakit sangat-sangat




Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum.



Selamat pagi semua !!! Apa perasaan bila TRW menang? hohoho HS tumpang gembira buat penyokong TRW termasuk HS. heheheh Lagi, apa perasaan korang bila dah konvo? Mesti best kann?? (credit to Penerima Sijil Konvokesyen Universiti Teknikal Malaysia Melaka)


Hari ni sepatutnya jaga gerai tapi tak berkesempatan melakukan hal itu atas sebab kesihatan tidak mengizinkan. Bermulanya tengahari semalam di gerai jualan. Kesakitan terasa yang teramat. Kali kedua merasa sakit yang sangat perit. Hanya DIA Yang Maha Tahu betapa sakitnya aku semalam.



Gara2 sakit itu, aku terpaksa balik dan tinggalkan amanah jaga gerai tu dekat orang lain. Sorry brader sebab menyusahkan. HS terpaksa tahan drive balik kolej. Jauh oh. 20minit gak. Dengan jem nya lagi. Alahai... Sabar je lah. Agaknya bila lah sakit macam ni nak hilang ye? Orang kata sakit ni akan hilang bila dah kawin. Yeke??


Ermm.. Tak kisah lah bila tu. Mungkin bulan2 yang akan datang sakit ni baka menyerang lagi tapi HS harap sakit ini akan berkurang the rate of pain. huhuhuhu Tak sanggup nak tahan sakit, macam orang nak beranak dah rasa.



Malangnya ubat bukan jalan penyelasaian HS. HS tak suka ubat dan pengambilan panadol ketika sakit macam ni sangat2 tidak digalakkan untuk mengelakkan dari mendapat kesan jangka masa lama. Oleh itu, jalan penyelasaian yang HS ambil adalah TIDO, TIDO, dan TIDO. 




(TIDO BERSELIMUT MACAM ORANG DEMAM)

(my rating scale is no4)




No comments:

Post a Comment

 
2009 - 2015 | Copyright reserved | Norhidayah Mat Seman.