>

October 23, 2012

nak ni boleh??


Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum.



Hello peeps ! Wahhh ! Apa yang HS nak?? Ni haaa !! HS nak wedges macam ni...
.
.
.
.
.
.
.
.




Tapi2, memang pelik gile lahhh kalo HS pakai wedges ni. Nak wat cmne, HS hate heels. Tambah2 yang HIGH punye.



Memandangkan bff HS dah banyak2 kali suh HS pakai heels, nahhhh ! Dah jatuh cinta pandang pertama kat wedges ni. Mana tak nya . Warna feveret tu ! hohohohoho Memang tepat lah pakcik google tuh bagi answer. hehehhe


So, sekarang ni tengah duk berkira-kira nak cari and nak beli wedges ni. Tapi kalo dah mahai sangat, terpaksa postpone next sem punya ptpt. huuuuuu Sabor je lah (boleh ke sabo ni)


Ok, itu je yang nak potpet kat sini. Oh ! Dan, esok HS balik kampung ! Yeayyyy ! Walaupun ramai yang balik malam ni, HS sabar2kan hati dan iman ni untuk menanti balik hari esok. hehehe Doakan perjalanan HS dan kawan2 selamat ye. Aminnn~ :)


Selamat berholiday dan Selamat berhari raya Aidiladha semua masyarakat 1 Malaysia !


1 comment:

  1. pelik gak tengok kasut tu... huhuhuhu..
    mcm boot pua chu kang pon ad gak.. versi pendek nyer.. huhuhuhh

    ReplyDelete

 
2009 - 2015 | Copyright reserved | Norhidayah Mat Seman.