>

June 14, 2012

kertas akhir

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum.





Anneyohaseyong ! Gambar di atas adalah pertunjukan semata-mata. Tapi tidak bermaksud ianya tidak mempunyai fungsi dalam entry kali ini. Esok HS dah sampai hari "last paper" untuk final exam ni. Best sangat ! Sudah mahu balik. hoyehoyehoye

Esok bersamaan 15 Jun 2012 HS exam Differential Equation paper. Agak killer jugak lah untuk semester ini. Tadi jumpa lecturer, Encik S. Bertanya tentang carrymark. Alhamdulillah carrymark saya lebih baik dari engineering mathematics semester lepas. HS dapat 41/50. Alhamdulillah. Target nak dapat A untuk DE ni tapi kita tengok esok macam mana. Namun, disebabkan sudah dua hari berturut-turut HS ada paper, dan petang tadi sangat penat lalu tertidur di atas katil yang bersepah ini, maka sekejap lagi baru nak bukak buku itu.

Tapi, sempat pula HS update blog ni ye. hihihi Ape pon ta bleh blah. So, now the mood comes and I need to study. Kita solat dulu. Ambil berkat. Doa, solat hajat moga-moga hati tenang dan senang menerima apa yang dipelajari.



Salam peperiksaan,
H

No comments:

Post a Comment

 
2009 - 2015 | Copyright reserved | Norhidayah Mat Seman.