>

June 22, 2012

3# Your current relationship, if single discuss how single life is.

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum.



Gambar hiasan semata-mata.


Salam mahabbah. Salam Jumaat buat pembaca sekalian. Alhamdulillah masih diberi kesempatan menulis di hari yang mulia ini. Sehingga sekarang, 22 Jun 2012, 10:15PM, saya masih lagi SINGLE but not available.

Single means tiada lagi lelaki yang berani datang rumah, kenal keluarga, latar belakang saya. Yes, that's true. We called it "merisik" dan pengikatnya adalah "bertunang". Tapi semua itu saya belum laluinya lagi.

Not available means saya masih tak sedia untuk serius dalam apa-apa hubungan dan insyaAllah saya sedang berusaha ke arah itu. Apa yang saya lakukan? Hanya Allah yang tahu. Cakap kat sini, tak surprise lah kan.... wahai jodoh ku. hahahahaha ~~(^____^)~~


Tapi, saya pon tak tahu kenapa saya terlalu awal mengikuti program ini. Jeng3 ----- \/

Saya dah ada, awak bila lagi? hehe

Kiranya ini salah satu dari usaha saya lah kan? hehehe Apa-apapun, saya mendoakan jodoh yang baik-baik dan sesuai untuk bimbing diri saya menuju Syurga Ilahi. Aminnn~~



Salam single,
..H..

No comments:

Post a Comment

 
2009 - 2015 | Copyright reserved | Norhidayah Mat Seman.